Свечана додела првих лиценци у шумарству

На свечаној седници Управног одбора Коморе, која је одржана 14.09.2018. године, додељене су прве лиценце за обављање стручних послова у газдовању шумама. Седници је присуствовао в.д.директор Управе за шуме Саша Стаматовић, који је том приликом истакао значај лиценци у сектору шумарства пре свега у погледу подизања нивоа стручне оспособљености шумарских инжењера, а тиме и заштити општег интереса у шумарству. Такође је нагласио да ће Управа за шуме наставити да подржава КИШС која је до сада одговорила на постављене задатке и оправдала своје оснивање.

Председник Коморе Александар Воркапић је истакао да је ово велики датум у сектору шумарства, јер је КИШС спровела поступак издавања првих лиценци и изразио наду да ће се до краја године поступак наставити. Уједно је члановима Стручног одбора честитао на првим лиценцама.

Проф. др Милорад Даниловић се у име Стручног одбора обратио присутнима, истакавши значај постојања лиценци у шумарству, нарочито у погледу даљег рада на њеном одржавању односно приступању стручног усавршавања чланова Коморе, који је неопходан у сектору шумарства.

Председник Коморе Александар Воркапић и в.д. директора Управе за шуме Саша Стаматовић су приступили уручењу лиценци.

i
Документи

Mатеријал за припрему стручног испита за стицање лиценце за обављање стручних послова у газдовању шумама:

Промоција Стручне и Практичне Обуке Након Завршеног Образовања у Сектору Шумарства Србије

Контакт

011/355-788-2

062/464-818

office@sumarskakomora.rs

ул. Кнеза Вишеслава бр. 3,
11030 Београд